Onze mensen

Ons kantoor beschikt over een dynamisch en gemotiveerd team dat gekenmerkt wordt door een doorgedreven specialisatie en jarenlange praktijkervaring.
Wij streven steeds naar een pragmatische en efficiënte oplossing en garanderen een persoonlijke aanpak waarbij de belangen van onze cliënten centraal staan.

Marleen Van Doren

SPECIALISATIES:

  • Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht
  • Familierecht
  • Onroerend goed

OPLEIDING:

  • Katholieke Universiteit Leuven (Licentiaat in de rechten, 1978)

Marleen Van Doren

Marleen Van Doren is stichtend vennoot van ons advocatenkantoor.

Marleen heeft een bijzondere expertise in aansprakelijkheidsgeschillen, en verleent doorgedreven bijstand aan slachtoffers van verkeers- en andere ongevallen. Daarnaast is zij een ervaren adviseur bij geschillen en transacties in familiale aangelegenheden. Marleen heeft doorheen haar loopbaan ook een ruime expertise opgebouwd in het bouwrecht en behandelt geregeld dossiers inzake (handels)huur en mede-eigendom.

Marleen is een ervaren adviseur bij geschillen en transacties in familiale aangelegenheden, in het bijzonder op het gebied van echtscheiding, alimentatie en vereffening-verdeling.

Daarnaast heeft Marleen een bijzondere expertise in aansprakelijkheidsgeschillen, en verleent doorgedreven bijstand aan slachtoffers van verkeers- en andere ongevallen.. Marleen heeft doorheen haar loopbaan ook een ruime expertise opgebouwd in het bouwrecht en behandelt geregeld dossiers inzake (handels)huur en mede-eigendom.

Naast het begeleiden van de minnelijke regelingen en, indien nodig, het voeren van gerechtelijke procedures, hecht Marleen een groot belang aan het adviseren en informeren van haar cliënten. Zij heeft een uitgebreide expertise op het vlak van geschillenbeslechting, onderhandeling en bemiddeling.

Marleen is licentiaat in de rechten (Katholieke Universiteit Leuven, 1978) en startte in datzelfde jaar haar stage aan de balie te Limburg. Marleen heeft geruime tijd de lessenreeks “familieprocesrecht” gedoceerd aan advocaten-stagairs in het kader van de balieopleiding.

Marleen is lid van de balie van Limburg en behandelt dossiers in het Nederlands en het Frans.

SPECIALISATIES:

  • Verzekerings-en aansprakelijkheidsrecht
  • Familierecht
  • Onroerend goed

OPLEIDING:

  • Katholieke Universiteit Leuven (Licentiaat in de rechten, 1978)