AdvocaAT

Marleen Van Doren

Marleen Van Doren is stichtend vennoot van ons advocatenkantoor en gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en het bouw- en vastgoedrecht. Na het behalen van haar licentie in de rechten in 1978, startte Marleen in datzelfde jaar haar carrière als advocaat. Zij richtte vervolgens in 1983 het kantoor Dewael - Van Doren op. Marleen heeft een bijzondere expertise in aansprakelijkheidsgeschillen, en verleent doorgedreven bijstand aan slachtoffers van verkeers-, medische en andere ongevallen. Daarnaast behandelt Marleen dossiers in verband met bouwaansprakelijkheden en contractenrecht (o.a. huur en koop - verkoop). Voorts heeft Marleen een ruime ervaring in het begeleiden van onderhandelingen en minnelijke regelingen.

Katholieke Universiteit Leuven (Licentiaat in de rechten, 1978)

marleen.van.doren@dewael-vandoren.be

Behandelt dossiers in het Nederlands en het Frans.

Advocaat

Frank Dewael

Frank specialiseert zich in het in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en het ondernemingsrecht. Na zijn studies aan de Vrije Universiteit Brussel en een specialisatiejaar in het ondernemingsrecht in Londen, startte Frank zijn carrière in 2010 bij het Brusselse advocatenkantoor Lydian. Sedert 2016 is Frank vennoot van het kantoor Dewael-Van Doren. Frank legt zich toe op verzekeringsdossiers met een bijzondere focus op ongevallen met lichamelijke letsels, bouw en vastgoed . Daarnaast staat Frank dagelijks ondernemingen bij in het kader van commerciële geschillen, en heeft hij een bijzonder expertise op het vlak van contractenrecht en handelshuur. Frank adviseert ondernemingen en vrije beroepen over de diverse juridische aspecten van samenwerkingsverbanden en associaties.

Behandelt dossiers in het Nederlands, Frans en Engels.

Vrije Universiteit Brussel (Licentiaat in de rechten, 2007)
Katholieke Universiteit Leuven, campus Brussel (Master in de internationale bedrijfseconomie en het bedrijfsbeleid, 2009)
University College London (LL.M. – Law and Economics, 2010)
Universiteit Antwerpen (Postgraduaat Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht, 2017-2018)

frank.dewael@dewael-vandoren.be

AdvocaAT

Elke Baillien

Elke is gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht. Na het afronden van haar studies in 2008 aan Vrije Universiteit Brussel, startte Elke haar loopbaan als advocaat aan de balie in Brussel. In 2010 keerde Elke terug naar haar Limburgse roots en vervoegde zij het kantoor Dewael-Van Doren. Elke legt zich toe op aansprakelijkheids- en verzekeringsdossiers in het algemeen, en heeft een bijzondere expertise op het vlak van verkeersaansprakelijkheid en lichamelijke schade. Ook behandelt zij dagelijks dossiers in verband met inbreuken op de verkeerswetgeving (snelheid, alcohol, drugs, rijbewijs,…). Daarnaast staat Elke slachtoffers bij van onder meer medische fouten en zedendelicten. Sedert september 2019 is Elke eveneens plaatsvervangend politierechter in de politierechtbank Limburg.

Behandelt dossiers in het Nederlands, Frans en Engels.

Universiteit Maastricht (Master of Laws in het Nederlands recht, 2007)
Vrije Universiteit Brussel (Licentiaat in de rechten, 2008)

elke.baillien@dewael-vandoren.be

AdvocaAT

Alicia Di Nezza

Alicia vervoegde ons advocatenkantoor in 2022. Zij behaalde haar masterdiploma in de rechten aan de Universiteit Hasselt in 2021, en werkte de opleiding master-na-master in het notariaat aan de Katholieke Universiteit Leuven succesvol af in 2022. Alicia legt zich hoofdzakelijk toe op aansprakelijkheidsdossiers, contractenrecht en (handels)huurgeschillen. Bovendien heeft Alicia een bijzondere interesse in het familie- en familiaal vermogensrecht en het vastgoedrecht.

Behandelt dossiers in het Nederlands, Frans en Engels.

Universiteit Hasselt (Master in de Rechten, 2021)
Katholieke Universiteit Leuven (Master in het notariaat, 2022)

alicia.dinezza@dewael-vandoren.be

AdvocaAT

Ruth Baeté

Ruth is meestal het eerste aanspreekpunt in het kantoor. Zij regelt de afspraken en is hulpvaardig bij het beantwoorden van praktische en organisatorische vragen allerlei. Ruth draagt zorg voor nauwkeurige administratieve opvolging van de dossiers en staat in voor de kantoorboekhouding

info@dewael-vandoren.be

012 / 39 08 88

ZAKELIJKE INFO

SOCIALE MEDIA

Facebook